FoodFit

02-01-2024

Ontdek de kracht van voeding naast sporten met onze “Sportplan Food Fit” sessies!

Ben je klaar om je sportieve doelen naar een hoger niveau te tillen? Bij Sportplan FoodFit geloven we dat voeding net zo belangrijk is als lichaamsbeweging als het gaat om een gezonde en actieve levensstijl.

Deze kennissessies bieden jou de sleutels tot passende gezonde eetgewoonten die jou niet alleen fitter maken, maar ook de beste kans geven op een lang en gezond leven. Op basis van de nieuwste inzichten in voeding leer je welke positieve maar ook negatieve effecten voeding op je lijf heeft en wat het beste bij jou past. Na elke sessie krijg je praktische handvaten mee om het geleerde op jezelf toe te passen. Chat tussen de sessies door online met je clubgenoten en trainer Rob.

Waar gaan we het eigenlijk over hebben?

Dit zijn de onderwerpen:

Hoe zit het nou met gezonde voeding? Wat is voeding eigenlijk, wat doet het met je lijf, wat zijn lange termijneffecten?

Eet ik op dit moment gezond? Wat kan ik het beste veranderen? Wat heeft jouw huidige leefstijl voor effect op je lijf? Ontdek voor jezelf hoe je nu eet en wat je met de opgedane kennis kan verbeteren.

Wat kan goede voeding betekenen voor mijn kwaliteit van leven? We gaan dieper in op de effecten van voeding op je lijf. We behandelen het immuunsysteem, insulineresistentie, cholesterol en mitochondriën. Mito wat? Schrik niet, we houden het simpel. Zo begrijp je beter waarom je bepaalde keuzes kunt maken.

Wat eten we? Etiketten lezen en boodschappen doen. Hoe pas je dit alles toe in het dagelijks leven? Welke boodschappen ga je doen en waar moet je op letten als je je voedselkeuzes maakt? Maak je eigen lijstje.

Voeding, Sporten, Slapen en Stress: de basiselementen voor een lang en gezond leven. Maak het geleerde voor jezelf praktisch. Ga naar huis met een compleet beeld en een plan hoe je na deze sessies het geleerde in de praktijk kunt brengen en kunt volhouden! De chat blijft nog even open.

Mis deze kans niet om voeding en sport in harmonie te brengen voor een gezonder, fitter jij! Schrijf je nu in voor Sportplan FoodFit.

Inschrijven kan aan de balie bij Sportplan. De kosten bedragen €99 voor 5 sessies.

Achterkant 

Terug naar overzicht

Top